Application for our Master’s Degree Programs 2022

Our application portal is open! Apply for a Master’s Degree Program and take you career to the next level!

Non-EU applicants: December 2, 2021 – March 1, 2022

EU applicants: December 2, 2021 – July 15, 2022

A special feature this year for our EU applicants who are interested in an engineering master's program: You can also submit your application starting December 2. So no need to wait until March, you can get started right away!

We are very much looking forward to receiving your application.